Pølser og brød gør altid lykke hos børn og voksne.
Her er det tilberedt på en ny måde.
Vi bager pølsen ind i brødet.
Kan fryses ned, så man har et hurtigt måltid.
Varefrobrug:
300 g hvedemel
35 g gær
50 g smør
1 1/5 dl lunken mælk
1 tsk salt1 tsk sukker
8 wiener pølser
1 æg til pensling
Fremgangsmåde:
Kom melet i en skål, hak gær og fedstof ud heri.
Tilsæt den lunkne mælk, salt og sukker og æld dejen sammen.
Rul dejen til 8 lange pølser og sno dem om wienerpølserne og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Læg et klæde over, mens de hæver i 10 min.
Pensl alle brødene med sammenpisket æg.
Bag ved 210 grader i ca. 15 min. til de er lysebrune og gennembagte.





