Back to Top
 

gin tavle vintapperi nytårsdag 2015

Gin & Tonic
4 cl Dry Gin
ca. 10 cl tonicvand
1 skive Lime/citron

Læg isterningerne i et longdrinkglas og hæld gin udover.
Fyld tonicvand i alt efter behag. Pynt med en skive citron eller lime.

Negroni
3 cl Geranium Gin
3 cl Campari
3 cl sød Vermouth
1 appelsinskive

Gin Fizz
3 cl citron saft
1,5 cl sukkersirup
6 cl dry Gin
3 cl danskvand

 

 

 

 

 

 

 Gin tavle fra Vintapperi i Svendborg nytårsdag 2015

Gin Hass

Ingredienser
4 centiliter gin
2 centiliter mango sirup
saft fra en 0,5 lime
10 centiliter lemon sodavand
4 isterninger

gin hass

Sådan gør du
Kom fire centiliter god gin i et højt glas.
Tilsæt mango sirup og saften fra en halv lime ( minus en tynd skive til pynt ).
Kom fire isterninger i.
Fyld derefter op med lemon sodavand, svarende til cirka 10 centiliter.
Pynt med limeskiver og evt. en kvist mynteblade
Den færdige Gin Hass serveres straks.

 

Udsigt vest

Udsigt mod vest, 50 meter fra vandet

Udsigt mod nord vest

Udsigt mod nordvest, 50 meter fra lystbådehavn